lördag 11 augusti 2012

Tack.

Insamlingen har nått över 10000 kr. Jätte, jätte, jättestort tack till alla er som har bidragit och till er som har delat länken till insamlingen och denna blog. Det är ni som har gjort detta.

Pengarna kommer verkligen till nytta. Just nu byggs ett familjehus för cancerdrabbade barn i Uppsala, bara för att ge ett exempel. Jag har så många gånger hört föräldrar till drabbade barn berätta om hur mycket dessa hus betytt för dem, de sjuka barnen och deras syskon. Så sent som idag, faktiskt, då en pappa till en åtta år gammal kämpe ställde sig inför 100 cyklister och berättade om sin upplevelse, oro och sorg. Inte ett öga var torrt.

Här bidrar folk på olika sätt. Vi skänker pengar. Vi skapar uppmärksamhet genom att cykla och kontakta våra respektive lokalmedier. Vi pratar och när varandras engagemang. Vi har egna insamlingar. Vi bloggar.

Ett mer udda inslag var när Peter, en cyklist i loppet som även är en tämligen vass triatlet, donerade sin våtdräkt till Barncancerfonden genom att ge den till mig mot att jag lade en summa pengar i insamlingsbössan.

Det finns mycket man kan göra. Om du inte redan har gjort det, donera en våtdräkt eller skänk en slant till min insamling. Länk finns i högermarginalen. Och dela länken till insamlingen eller denna blog på facebook.

Och om du redan har gjort det:

Tack.

1 kommentar:

  1. Tänk vad mycket pengar cyklingen har inbringat. Fantastiskt av alla som har skänkt och inte minst av dig som har cyklat hela vägen. Stor kram till dig!! Snart framme nu. Kram mamma och familjen

    SvaraRadera