söndag 26 april 2009

Smaken av asfalt

Ett kort inlägg bara, ska sova nu egentligen. Dagens långpass slutade med en närmare inspektion av gatubeläggningen. Den fick godkänt; den var hård och sträv, precis som sig bör. Testet utfördes genom att först smälla höger axel i underlaget, kort därefter följt av sidan på huvudet i något av en pisksnärtrörelse. Därefter utfördes ett skraptest med vänster knä.

Hjälmen gjorde sitt jobb och jag klarade mig riktigt billigt undan. Bara lite skrapsår och ont i axelmuskulaturen. Ingenting allvarligt i alla fall. Mer om passet och den gångna veckan vid senare tillfälle. Nu sömn i ryggläge, den enda ställning som funkar med mina nyligen ådragna krämpor.

2 kommentarer:

  1. Ah, den årliga vurpan överstökad ser jag ;) Skönt att du klarade dig hyfsat, krya på dig!
    -M

    SvaraRadera
  2. ja, man får hoppas att du har rätt i det där med en vurpa om året. Kanske det kan vara så att jag är ett specialfall, som kan räkna med en vurpa i månaden. Statistiken talar ju för det.. Ja, det kan nästan inte vara på nåt annat sätt. =)

    Nåja. Knäet är lite ont fortfarande, men funderar på att prova att cykla lugnt till jobbet idag. Och hela höger överarm är blå och gul vid det här laget..

    SvaraRadera